SECOND HAND

Tällä hetkellä (päivitetty 30.1.2024) puramme ruuhkaa ja täytämme second hand -osastoa jo sisään tulleilla second hand-tuotteilla, joten emme toistaiseksi ota vastaan lisää SECOND HAND-tuotteita ennen kuin myyntitilaa taas vapautuu. Seuraa ilmoitteluamme verkkosivuillamme / somekanavissamme, ilmoitamme erikseen, kun second hand tuotteita voi taas toimittaa. 

Olemme avanneet korkeatasoisen premium-merkkeihin keskittyvän Santa’s Luxury SECOND HAND shop-in-shopin myymäläämme kesäkuussa 2023. Vaateteollisuus kuormittaa ympäristöä globaalisti, mutta asiakkaidemme aarteita kierrättämällä voimme osaltamme yhdessä rakentaa vihreämpää maailmaa vaate kerrallaan. Tavoitteenamme on tehdä second hand -tuotteiden ostamisesta ja myymisestä vaivatonta, mutta myös kaunis ja kokonaisvaltainen elämys.

Santa’s Luxury SECOND HAND’iin sopivat myytäväksi kaikki Santa’s Luxury- tai Balmuir Store Arctic Circle-myymälöistä ostetut tuotteet sekä myös muualta hankitut vastaavan tasoiset naisten vaatteet. Tuotteiden myynnin edellytys on tuotteiden erinomainen kunto ja puhtaus. Otamme myyntiin myös ns. luksusmerkkien asusteita, kuten laukkuja, vöitä ja huiveja. Ns. luksusmerkkejä ovat esimerkiksi Gucci, Louis Vuitton, Chanel, Valentino, Fendi, Hermés ja muut samankaltaiset tuotemerkit. Edellytyksenä on, että tuotteet ovat aitoja ja merkissä olevan valmistajan valmistamia. Kuratoimme valikoimaa niin, että tuotteet ovat mahdollisimman ajankohtaisia mm vuodenaikoihin nähden ja liikkuvat näin mahdollisimman nopeaan tahtiin.

 

Myytävien tuotteiden tulee olla: 

 • Sesonkiin sekä tämän hetken trendeihin sopivia
 • Naisten vaatteita ja asusteita (tällä hetkellä emme ota myyntiin kenkiä lainkaan)
 • Ehjiä, nukattomia, laadukkaita ja hyväkuntoisia
 • Pestyjä, tahrattomia ja valmiiksi huollettuja

Emme ota vastaan:

 • Tuotteita joilla ei näkemyksemme mukaan ole kysyntää asiakaskunnassamme tai tuotteet eivät tyylillisesti vastaa myymälöidemme yleistä valikoimaa
 • Ns. vintage-tuotteita eli menneiden vuosikymmenten vaatteita ja esineitä, vaan tuotteiden tulee olla viime vuosina hankittuja
 • Rikkinäisiä, nukkaisia tai muutoin huonokuntoisia tuotteita
 • Tuotteita suoraan varastosäilytyksestä; pesethän tuotteesi ennen meille tuomista, jotta varastoinnista tuotteisiin tuleva haju lähtee pois
 • Tuotteita joissa on tahroja tai pinttymiä
 • Kopiotuotteita

 

Toimimme täyden palvelun konseptilla eli asiakkailla ei ole omia erillisiä rekkejä tai myyntipöytiä -  riittää, että tuot puhtaat, valmiiksi huolletut tuotteesi myyntiin ja me hoidamme kaiken muun. Pidätämme oikeuden hinnoitella tuotteet kysyntä, brändi, tuotteen kunto, materiaali ja sesonki huomioiden. Luksusmerkkien tuotteet hinnoitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kun tuote on myyty, tuotto jaetaan suhteessa 50%/50% myyjäasiakkaan ja myymälän kesken. Myyntituotoilla katamme käytettävän tilan vuokran, tuotteiden esittelyn ja esillepanon myymälässä sekä sosiaalisessa mediassa markkinoimisen. Myyntiin tulevat tuotteet merkitään myymälässä asiakaskohtaisilla koodeilla eli tuotteista ei käy ilmi kenen asiakkaan tuotteesta on kysymys. Käytettyjä tuotteita voi ostaa toistaiseksi vain suoraan myymälästämme, mutta tulevaisuudessa laajennemme myös second hand tuotteiden myynnin osittain verkkokauppaamme.

 Toimi näin: 

 • Varaa aika myymälästämme tuotteiden myymälään toimittamista varten. Aika varataan sähköpostilla sales@santasluxury.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään teksti: Santa’s Luxury SECOND HAND
 • Valikoi myyntijaksolle sopivat tuotteet kotonasi – näin et tuo myyntijaksolle sopimattomia tuotteita mukanasi turhaan. Tuotteiden tulee olla puhtaita, tahrattomia, nukattomia, ehjiä, hyväkuntoisia ja sesonkiin ja tämän hetken trendeihin sopivia.
 • Pese tuotteet ennen myyntijaksolle tuomista. Jos tuotteet ovat käyttämättömiä ja niissä on laput kiinni, ei niitä tarvitse pestä tai alkuperäisiä hintalappuja irrottaa. Tuotteita, jotka eivät kestä vesipesua, ei tarvitse pestä, niille riittää esimerkiksi tuuletus. 
 • Pakkaa tuotteet kasseihin, joihin olet kiinnittänyt lapun (jokaiseen kassiin oma lappu), jossa lukee nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä kassien kokonaismäärä (numeroi 1/3, 2/3, 3/3 jne). Huomioithan, että tuotteesi voidaan pakata noudettavaksi eri kasseihin kuin missä toit ne. Höyrytämme tuotteesi ennen myyntiin laittamista, joten sinun ei tarvitse murehtia niiden rypistymisestä. 
 • Tuo sovittuna ajankohtana myytäväksi tarkoitetut tuotteet myymälään puhtaina ja valmiiksi huollettuina.Henkilökuntamme tarkistaa tuotteiden määrän ja tekee kanssasi myyntisopimuksen. Myyntisopimus tehdään kuukaudeksi kerrallaan.
 • Myyntijakson päätyttyä saat erittelyn myydyistä tuotteista ja toteutuneista myyntihinnoista ja sinulle tilitetään oma osuutesi. Myymättömät tuotteet palautuvat asiakkaille, eikä niiden osalta veloiteta mitään kuluja. Lisämaksusta voimme myös toimittaa myymättä jääneet tuotteet suoraan tekstiilikierrätyksen, mikäli asiakas ei enää halua noutaa tuotteita takaisin itselleen.

 

Huomioithan, että myyntiin saapuneet tuotteet käsitellään saapumisjärjestyksessä ja myös tuotteiden höyryttäminen, käsittely ja hinnoittelu vaativat aikaa, joten tuotteet tulevat myyntiin kahden viikon sisällä tuotteiden saapumisesta. Myyntiaika alkaa juoksemaan ajankohdasta, jolloin tuotteet on laitettu myymälään esille.