Santa’s Luxury - lahjapaketointi

Santa’s Luxury - lahjapaketointi

Voit lisätä ripauksen joulun taikaa tilaamiisi tuotteisiin valitsemalla tuotekohtaisesti, haluatko tuotteille joulu- tai merkkipäiväpaketoinnin, jolloin saat valitsemasi tuotteet upeisiin lahjapapereihin ja kauniisiin silkkinauhoihin valmiiksi paketoituina. Lahjapaketointi sisältää myös pienen pakettikortin, johon voit itse kirjoittaa viestin lahjansaajalle.   

Toimitamme paketin Joulupukin Pajakylästä Napapiiriltä käärittynä taianomaiseen joulu- tai syntymäpäivä/merkkipäiväpakettiin.  

 

Santa's Luxury - lahjapalvelu

Aina on aihetta juhlaan ja rakkaimmat on ihana yllättää, mutta tuottaako lahjojen valinta tai yllätysten keksiminen päänvaivaa? Jätä huolesi meille ja nauti ihanista juhlahetkistä, me autamme valinnassa ja hoidamme puolestasi kaiken. Santa's Luxuryn lahjapalvelun avulla voit tilata ikimuistoisen yllätyksen, jossa kaikki yksityiskohdat on huolellisesti harkittuja ja koko paketti hoidetaan puolestasi alusta loppuun asti.

Lahjapalvelussa ei siis kyse ole vain yksittäisestä lahjapaketista, vaan tarkkaan harkitusta kokonaisuudesta, joka pitää sisällään useamman juhlahetkiin olennaisesti kuuluvan osan. Lahjapalvelussamme voimme esimerkiksi koota ihanan yllätyksen sisältämään varsinaisen lahjapaketin lisäksi kukkakimpun, kakun, suklaat ja pullon kuohuvaa ja toimittaa sen suoraan lahjansaajan kotiovelle tai työpaikalle sovittuna ajankohtana. Ideoidaan yhdessä, vain mielikuvitus on rajana!